Forum informatie en richtlijnen

Richtlijnen, wensen, ideeën omtrent het forum
Plaats reactie
Lexzwart
Site Admin
Berichten: 4
Lid geworden op: 15-08-2017 18:12

Forum informatie en richtlijnen

Bericht door Lexzwart » 22-08-2017 18:20

- Dit forum is opgezet met het voornaamste doel informatie/kennis te verzamelen/delen op een breed activistisch gebied. Er zullen misschien veel uitlopende meningen zijn en dat is mooi. Zo kunnen we leren van elkaar en onze krachten bundelen. Laat echter iedereen in zijn waarde. Natuurlijk kun je het kenbaar maken dat je het niet met er iemand eens bent, maar laten we geen ruzie gaan maken omdat het even botst.

- De voertaal van dit forum is Nederlands. Mocht er behoefte aan blijken te zijn kunnen we erover nadenken hoe we het forum kunnen uitbreiden met Engels (wellicht Engelse subfora) maar in eerste instantie willen we juist een Nederlandstalig forum. In het Engels zijn er al veel fora/communities.

- Dit forum is openbaar. Alleen de categorie 'leden' is afgeschermd voor ingelogde gebruikers. Dit betekend dat iedereen de overige forums kan bekijken en dat ze ook vindbaar zijn via zoekmachines. Dus ook jouw berichten en gebruikersnaam zijn vindbaar. Als je liever anoniem blijft raden we je aan een niet herkenbare gebruikersnaam te kiezen en rekening te houden met je naam achterlaten in je berichten.

- Het forum heeft verschillende stijlen/interfaces waar je uit kan kiezen. Om van stijl te wisselen kun je bovenin komen op 'profiel' klikken en onderin bij forumstijl een stijl selecteren

Plaats reactie